نکاتی که یک مادر باردار برای کاهش عوارض گوارشی در بارداری باید رعایت کنند :

- مواد غذايي با بوي ناراحت كننده را حذف کنند.

- حجم كمتري از غذا در هر وعده مصرف کنند.

- تعداد كل وعده هاي غذايي روزانه را افزایش دهند حتي تا ميزان هر 2 ساعت يكبار ( 4 تا 5 وعده )

- بيسكويت و نان خشك قبل از برخواستن از خواب بخورند.

- ویتامین B6 بخورند.

- زنجبیل بخورند یا آن را بو بکشند.

- از مصرف غذاهای چرب و حجیم خودداری کنند.

- غذا را خوب بجوند.

- از مصرف مايعات زياد همراه غذا پرهیز کنند.

- از ني براي نوشيدن مايعات استفاده کنند.

- از هورت کشيدن مايعات پرهیز کنند.

- کاکائو، نوشابه، ترشیجات، قهوه، شکلات، ادویه به میزان کم مصرف کنند .

- مصرف نخود، لوبیا، عدس و ماش را محدود کنند.

- مصرف نان سبوس داربه علت افزایش خطر ورم معده محدود کنند.

- برای قابل هضم کردن غذا به این صورت عمل کنند که ابتدا قطعات كوچك گوشت در روغن تفت داده و روغن آنها با دستمال كاغذي گرفته و سپس با آب پخته شود.

- جویدن آدامس بعد از غذا و خوردن یک قاشق مربا بعد از غذا توصیه میشود باعث کاهش سوزش معده میشود .

- ترجیحاً از مایعات و غذای سرد به جای گرم استفاده کنند.

- طولانی مدت گرسنه نباشند.

- بعد از غذا به مدت کوتاه استراحت کنند.

- تکه های کوچک یخ به شکل خوراکی و یا موضعی روی شکم بگذارند.

سیستم ایمنی دربارداری

سیستم ایمنی بدن خانمهای باردار به علت بارداری و هورمونها  به طور طبیعی کاهش پیدا میکند، این پدیده باعث می شود که زنان باردار در معرض خطر ابتلا به ویروسهای خطرناکی مثل آنفولانزا و کرونا باشند .....

اطلاعات بیشتر

تاثیرات کرونا بر باروری و میل جنسی

فشارخون در بارداری

فشارخون نرمال در بارداری: سیستول مساوی یا کمتر از 120 میلیمتر جیوه و دیاستول مساوی یا کمتر از 80 میلیمتر جیوه می باشد.

دلیل افت فشار خون در بارداری.....

اطلاعات بیشتر

    

آمار بازدید سایت

کلیه حقوق متعلق به مرکز مشاوره مامایی مهر آسا می باشد - طراحی از شرکت موج آفرینان کویر